Over ons

Jonker-Schotte is een allround adviesbedrijf op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor zowel zakelijke als particuliere relaties.

De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid zowel door autonome groei als door overnames van een aantal klantportefeuilles van collega's. Zo zijn de afgelopen jaren assurantiekantoor Berns, Holtmans & Jol, LBF Advies, Jongeneel Financial Consultancy, Kuit Verzekeringen, Veritas Financiele Diensten en onlangs assurantiekantoor BC Verburg aan ons bedrijf toegevoegd.

Vanaf 1 januari 2020 maken wij onderdeel uit van de Heilbron Groep, een van de toonaangevende intermediairbedrijven in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en hebben nog meer mogelijkheden op de verzekeringsmarkt om de risico's tegen goede premies en voorwaarden gedekt te krijgen.

Jonker-Schotte Adviesgroep BV is een onafhankelijk, ongebonden adviesbedrijf dat sinds 1951 bestaat. Onze zakelijke en particuliere relaties adviseren wij (met momenteel 16 personeelsleden) op het gebied van pensioenen, hypotheken, levens- en schadeverzekeringen. De groep bestaat uit:

  • het bemiddelingsbedrijf Jonker-Schotte Assurantiebedrijf B.V. (kamer van koophandel nummer 27040813)
  • het volmachtbedrijf Jonker-Scheffers Volmacht B.V. (27257714), zie ook www.jonker-scheffers.nl
  • InsureToStudy B.V. (61913723). Dit bedrijf is gespecialiseerd in (internationale) studentenverzekeringen, die collectief en individueel af te sluiten zijn via www.insuretostudy.com.

 

Wij zijn lid van de NVGA en zijn Erkend Financieel Adviseur. Wij hebben ook Erkend Hypotheekadviseurs in huis. Wij bezitten daarnaast over alle vereiste vergunningen.

Bij Autoriteit Financiële Markten is ons registratienummer 12006360; bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening is het aansluitnummer 300.003518.

Onze medewerkers staan hier

Hieronder vindt u een link naar volgende documenten:

aangesloten bij:

 

 

 

 

 

werken samen met: