Verzekeringen, Hypotheken en Pensioenen

Schadeverzekering zakelijk

Bedrijven inclusief ZZP-ers adviseren wij door het maken van een risicoanalyse. Zo bieden wij passende oplossingen voor aansprakelijkheid, opstallen, inventaris, bedrijfsauto’s, maar ook op het gebied van werknemersvoorzieningen en arbeidsongeschiktheid kunt u bij ons terecht.

Schadeverzekering particulier

Van de ziektekostenverzekering tot de fietsverzekering en van de inboedelverzekering tot de reisverzekering: wij kunnen u van dienst zijn met scherpe premies en uitstekende polisvoorwaarden, met de persoonlijke service die daarbij hoort.

Ziektekostenverzekering

Met onze vergelijkingsmodule bieden wij u de mogelijkheid om heel eenvoudig de beste verzekeringsdekking te selecteren, met aantrekkelijke kortingen. Ook als u elders al een verzekering heeft lopen bij een van onderstaande verzekeraars kunt u diezelfde verzekering behouden maar dan met extra korting! Wij kunnen bemiddelen voor CZ, VGZ, Menzis, Ohra, Nationale-Nederlanden (v/h Delta Lloyd), Zorg Direct, Zilveren Kruis Achmea, ONVZ en Stad Holland. De vergelijkingsmodule voor deze verzekeraars vindt u hier. Na de vergelijking kunt u ook direct de gewenste verzekering van uw keuze online afsluiten. Uw huidige verzekering wordt dan automatisch beeindigd.

Voor een premieberekening bij ONVZ kunt u hier ook rechtstreeks bij ONVZ een premieberekening maken en evt afsluiten. ONVZ is al jaren een van de beste zorgverzekeraars van Nederland.

Pensioenregelingen

Voor bedrijven tot 500 werknemers of voor zzp-ers, wij verzorgen alle mogelijke pensioenadviezen en alles op basis van uw wensen en verlangens. Die toetsen wij dan aan de bestaande wet- en regelgeving en komen samen met u tot een passende oplossing. Ook voor particulieren die op het punt staan met pensioen te gaan kunnen wij een analyse maken bij welke verzekeraar u de hoogste pensioenuitkering kunt verkrijgen, want dat kan namelijk grote verschillen geven! Ook als u extra wilt sparen voor een aanvulling op uw pensioen zijn wij uw aanspreekpunt. Kortom; onze pensioenadviseurs staan voor u klaar!

Hypotheek

Dankzij moderne programmatuur en onze goede contacten met een groot aantal banken kunnen wij u een scherpe hypotheekrente bieden. Wij zijn erkend hypotheekadviseur die ook de zelfstandig ondernemer van dienst kan zijn. Ook voor bestaande hypotheken en renteverlengingen zijn wij er voor u!