Verzekeringen, Hypotheken en Pensioenen

Schadeverzekering zakelijk

Bedrijven inclusief ZZP-ers adviseren wij door het maken van een risicoanalyse. Zo bieden wij passende oplossingen voor aansprakelijkheid, opstallen, inventaris, bedrijfsauto’s, maar ook op het gebied van werknemersvoorzieningen en arbeidsongeschiktheid kunt u bij ons terecht.

Schadeverzekering particulier

Van de ziektekostenverzekering tot de fietsverzekering en van de inboedelverzekering tot de reisverzekering: wij kunnen u van dienst zijn met scherpe premies en uitstekende polisvoorwaarden, met de persoonlijke service die daarbij hoort.

Ziektekostenverzekering

Met onze vergelijkingsmodule bieden wij u de mogelijkheid om heel eenvoudig de beste verzekeringsdekking te selecteren, met aantrekkelijke kortingen. Ook als u elders al een verzekering heeft lopen kunt u diezelfde verzekering behouden maar dan met extra korting! Wij kunnen bemiddelen voor CZ, VGZ, Menzis, Ohra, Delta lloyd, Avero Achmea, Amersfoortse, ONVZ, Zilveren Kruis en Stad Holland. De vergelijkingsmodule vindt u hier.

Pensioenregelingen

Voor bedrijven tot 500 werknemers of voor zzp-ers, wij verzorgen alle mogelijke pensioenadviezen en alles op basis van uw wensen en verlangens. Die toetsen wij dan aan de bestaande wet- en regelgeving en komen samen met u tot een passende oplossing. Ook voor particulieren die op het punt staan met pensioen te gaan kunnen wij een analyse maken bij welke verzekeraar u de hoogste pensioenuitkering kunt verkrijgen, want dat kan namelijk grote verschillen geven! Ook als u extra wilt sparen voor een aanvulling op uw pensioen zijn wij uw aanspreekpunt. Kortom; onze pensioenadviseurs staan voor u klaar!

Hypotheek

Dankzij moderne programmatuur en onze goede contacten met een groot aantal banken kunnen wij u een scherpe hypotheekrente bieden. Wij zijn erkend hypotheekadviseur die ook de zelfstandig ondernemer van dienst kan zijn. Ook voor bestaande hypotheken en renteverlengingen zijn wij er voor u!