Verzekeringen, Hypotheken en Pensioenen

Schadeverzekering zakelijk

Bedrijven inclusief ZZP-ers adviseren wij door het maken van een risicoanalyse. Zo bieden wij passende oplossingen voor aansprakelijkheid, opstallen, inventaris, bedrijfsauto’s, maar ook op het gebied van werknemersvoorzieningen en arbeidsongeschiktheid kunt u bij ons terecht.

Schadeverzekering particulier

Van de ziektekostenverzekering tot de fietsverzekering en van de inboedelverzekering tot de reisverzekering: wij kunnen u van dienst zijn met scherpe premies en uitstekende polisvoorwaarden, met de persoonlijke service die daarbij hoort.

Ziektekostenverzekering

Met onze vergelijkingsmodule bieden wij u de mogelijkheid om heel eenvoudig de beste verzekeringsdekking te selecteren, met aantrekkelijke kortingen. Ook als u elders al een verzekering heeft lopen bij een van onderstaande verzekeraars kunt u diezelfde verzekering behouden maar dan met extra korting! Wij kunnen bemiddelen voor CZ, VGZ, Menzis, Ohra, Nationale-Nederlanden (v/h Delta Lloyd), Zorg Direct, Zilveren Kruis Achmea, ONVZ en Stad Holland. De vergelijkingsmodule voor deze verzekeraars vindt u hier. Na de vergelijking kunt u ook direct de gewenste verzekering van uw keuze online afsluiten. Uw huidige verzekering wordt dan automatisch beeindigd.

Voor een premieberekening bij ONVZ kunt u hier ook rechtstreeks bij ONVZ een premieberekening maken en evt afsluiten. ONVZ is al jaren een van de beste zorgverzekeraars van Nederland.

Pensioenregelingen

Voor pensioenvragen werken wij samen met specialisten van Pensioen & Planning Nederland. Wij brengen u graag in contact!
Meer informatie vindt u hier.

Hypotheken
Ook voor hypotheekvragen wijzen wij u de weg naar de specialisten binnen de Heilbron Groep.